Idee de cadou pentru copii: obiecte, jucarii si accesorii si diverse alte lucruri dar toate frumoase

http://designforkidz.com  este un magazin online cu obiecte de design pentru copii. Sunt tare frumoase.
Au facut si un catalog pentru Craciun, cu o selectie din produsele de pe site. Catalogul are link-uri catre site si o schema de discount-uri ca sa ne fie tuturor mai usor:)
Navigati pe site si o sa gasiti multe obiecte si jucarii frumoase.
Mi-au atras atentia:
PAPUSA CLOVER
Clover este o fetita care isi doreste sa primeasca un iepuras de ziua ei. Ea are deja are o pisica, un hamster si doi pestisori aurii. Intre timp, poarta cat de mult poate un costum de iepuras ca sa le reaminteasca in mod subtil parintilor despre dorinta ei. Clover isi ia caciula cu urechi de iepuras chiar si la orele de balet, iar la cina vrea sa manance morcovi in loc de desert. Are o sora geamana, Ruby, si o prietena apropiata numita Inga. Cand va creste, Clover viseaza sa devina magician sau poate medic veterinar.
copii_design_jucarii_papusa_abbit_bear_pink_clover_raluca_dobrescu..460x425..O
Vine in doua variante: rochita simpla si balerina.Dimensiune: 50-55cm. Materialele pot include: 100% in, 100% bumbac, fetru (80% lână şi/sau 100% lână), bouclé conținând fibre naturale în amestec, stofă de lână în amestec de înaltă calitate, umplutură sintetică.

Pret: 311 RON
Bavetici simpatice: AICI.

__________

Din 2009, de cinci ani deja in fiecare an, in luna decembrie public toata luna cel putin o idee de cadou pe zi. In fiecare zi.

Anii trecuti am avut asa:

Idei de cadouri 2013 // Idei de cadouri 2012 // Idei de cadouri 2011 //Idei de cadouri 2010 //Idei de cadouri 2009

Daca aveti idei si le voi considera interesante, le voi publica pe blog in luna decembrie. Scrieti-mi un mail la jitariuc AT gmail.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *