Despre mine

Monica JITARIUC, 35 de ani.

Acesta este un blog personal si asa va ramane. Scriu pareri de-ale mele care NU au nicio legatura cu locul unde lucrez sau pozitia pe care o ocup sau clientii de care ma ocup.

DESPRE CE SCRIU (prima postare: octombrie 2006)

Acest blog este despre mine si despre lucruri de bine. Scriu despre lucruri, locuri, evenimente si chestii frumoase. Scriu pozitiv si energic.

De 11 ani scriu despre: carti, filme, cultura, proiecte creative, lucruri, locuri si oameni care ma inspira. Mai alcatuiesc si scriu liste de diverse chestii.

Scriu ocazional despre cadouri si in luna decembrie am in fiecare zi cel putin o sugestie de cadou misto.

PROFESIONAL: Managing Director la MSLGROUP ThePractice

17 ani de experienta in marketing si comunicare. Inainte de MSLGROUP The Practice, am infiintat departamentul de PR si apoi am coordonat activitatile activitatile de PR ale Friends Advertising (acum TBWA\Friends), am facut comunicare interna (Directia Comerciala Dacia, Renault, Nissan), marketing si PR comercial (Marketing & PR Director la Automotive Trading Services, importator Citroën), client service de ATL (Ogilvy & Mather) si PR institutional (Ministerul Apararii Nationale).

Detalii despre cariera mea: http://www.linkedin.com/in/monicajitariuc

PERSONAL: 

Sunt foarte curioasa si imi place sa inteleg lucruri. Totusi, lucrurile pe care nu le inteleg imi plac si ele foarte mult. Sunt un om energic, curios si pozitiv. Imi plac lucrurile frumoase si oamenii de bine. Incerc sa scriu despre toate astea aici, pe blog si sa le impartasesc oamenilor cu care ma intalnesc. Cred ca iubirea este cel mai important lucru din lumea asta.

http://www.facebook.com/monica.jitariuc  

http://www.twitter.com/MonicaJitariuc

https://www.instagram.com/monicajitariuc/ 

CONTACT: jitariuc at gmail.com

2 thoughts on “Despre mine

  1. Pingback: Pe 3 decembrie vă invit să mă ascultaţi. Şi să mă vedeţi. Şi să mă... • Chinezu

  2. Pingback: Webstock 2013: despre oameni şi eveniment | LeIvy.ro - Blogul lui Ivy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *