Felicitari, Tigane!

Am un prieten si il cheama Tiganu. El a lucrat acu ceva vreme la un film. El lucreaza in industria asta de film ca si om care face rost de chestii si aduna lucruri care se filmeaza dupa-aia si face ca totul sa fie bine si oamenii sa aiba ce sa filmeze.

L-am intrebat mai demult care a fost cel mai greu lucru de facut rost la vreo filmare. Mi-a zis ca o locatie moka e ceea ce ti se cere mereu si e cel mai greu de gasit.

Aseara Tiganu a avut emotii. Filmul pentru care el a facut rost de chestii a luat Palme d’Or la Cannes. Foarte tare! Detalii: aici

Si frumos ca TVR2 a transmis gala in direct.

5 thoughts on “Felicitari, Tigane!

  1. ce sa zik…chiar fara cuvinte….sincer sa fiu cam asta e tipul de filme care dau bine celor ce stiu cu adevarat ce inseamna arta filmului….originalitate…si multe altele….de mentionat faptul ca a crezut in el…si a reusit..asta e important..continutul e lasat la aprecierea noastra , dar pentru el important e ca a simtit ca acest film va avea succes si va fi apreciat de ceilalti…tot asha !!!

  2. Astazi vad ca a si aparut o acuzatie de plagiat din partea prozatorului Dan Mihu. Sper din tot sufletul sa nu fie adevarat.Pentru toti cei care s-au bucurat pentru acest premiu, inclusiv pentru Tiganu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *