Mesaje de Craciun

Toata lumea se plange de SMS-urile de Craciun. Le doresc tuturor celor care se plang, sa nu mai primeasca ever forever nici un sms. Nici macar de Craciun.

Mie mi-au prins tare bine sms-urile de anul asta.
1/ M-am bucurat sa vad ca sunt oameni care se gandesc la mine mai rar, dar imi scriu sms-uri care incep cu “draga monica”
2/ Un motiv mai pragmatic: de curand imi pierdusem telefonul si impreuna cu el toate numerele mele de ani de zile. Cu ocazia Sarbatorilor de Iarna am avut prilejul sa imi pun la zi agenda telefonica;)

In rest,ma bucur ca am primit multe cadouri care vorba cuiva, vor face mai suportabila luna ianuarie, luna care cumva va compensa toata nebunia unui decembrie isteric.

9 thoughts on “Mesaje de Craciun

  1. cred ca afurisenia ta ar trebui nuantata in sensul ca toti cei care au ajuns sa se planga de SMS-urile primite de Craciun sa nu mai primeasca never ever mesaje cretine, de complezenta, gaunoase, la lista etc., ci uninominal, ca tot e la moda 🙂

    daca din liota de urari anoste si stereotipe ce sufoca inboxul telefonului, macar 10% ar incepe cu formularea “draga x”, nu cred ca s-ar mai lamenta cineva.

  2. de la tine nu am primit nici un mesaj 🙂

    insa..cred ca daca ar veni sfarsitul lumii sms-urile ar fi totusi mai multe decat cele de sarbatorile traditionale si muult mai variate, gen:”drum bun! ne vedem acolo, oricunde ar fi acel acolo insa lumina sfanta si cadourile de sub brad sa fie ca de restul ne ocupam noi” sau “orice sfarsit e un nou inceput…”…sau “nimic nu se sfarseste, totul se transforma”…etc 🙂 si desigur, un sms in araba cu smiley face la final

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *