Mi se pare un gest frumos

“Publicaţia “Cotidianul” a donat astazi, la mai multe şcoli din Bucureşti, cu ajutorul Ministerului Educaţiei, 10.000 de exemplare din primul volum al “Enciclopediei Ilustrate a Familiei”. Donatia a fost marcata astazi de o intalnire a realizatorului Realitatea TV şi directorului editorial al “Cotidianul”, Robert Turcescu, cu elevi de la Şcoala Numărul 11 Eliade Rădulescu.” (sursa: Ad Players)

4 thoughts on “Mi se pare un gest frumos

 1. suntem un popor de handicapati
  ar trebui sa facem mai mult sport in loc sa cititm
  si ar trebui sa ne bucuram ca natura de da cu zapada un motiv sa mai dam la lopeti caci aratam toti de parca am fi iesiti din eprubete ieri…..sport sport sport….acuma in loc sa-l alerge cu pnaul bbc 100% pe aro ar trebui sa-i faca statui ca a facut sali de sport pentru olgffrgrfr si rrtrtdtzi

 2. foarte de acord cu “aratam prea scosi din eprubeta”
  si cu faptul ca ar trebui sa facem mai mult sport…la noi inca au multi o problema majora daca cumva,printr-o viclenie a destinului, statia de tramvai e la 10 minute de casa lor.

 3. Cititul este util. Cultura este utila. Punct. Miscare face fiecare atunci cand simte nevoia. As preferea sa traiesc intr-o tara de grasi inteligenti, decat intr-o tara de manelisti supli si in forma.

  Foarte frumos gestul celor de la “Cotidianul” (desi acum gica contra din mine iese la suprafata si incepe sa spuna cum ca e o miscare ieftina de marketing, dupa ce au tot dat chix cu alte manevre similare). Desigur, acum ramane de vazut cum vor fi utilizate acele volume. Insa este un inceput (sper sa fie un inceput, si nu doar un caz izolat). Cu atat mai mult cu cat in momentul de fata copiii din scoli stiu mai toti cine este sorinel pustiu’, dar Nicolae Balcescu sau Avram Iancu habar n-au cine au fost (desigur, nu toti, dar vorbesc despre marea majoritate).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *