Colectionarul de pioneze


Sursa foto: METROPOTAM
Asa se numea o carte pe care am primit-o cand eram mica si care nu mai stiu despre ce era…probabil despre un colectionar de pioneze.

Azi am fost la Galeria Noua la expozitia Colectionari si colectiile lor. Foarte frumos. Expuse erau colectii adunate de la oameni normali, poate chiar si de la tine, care acum citesti.


Sursa foto: METROPOTAM

Erau colectii cu povestile lor:
-colectie de rame de ras (nu am insistat neaparat sa aflu toata povestea)
-colectie de bibelouri salvate de la bunica
-colectia unui medic cu chestii gasite in stomacul sau in gatul pacientilor lui de pana in 10 luni (ace de siguranta, abtibild cu smiley face sau nasturi sau banuti)
-colectia de BD-uri cu Conan Barbarul
-colectie de mamarute, multe si de toate felurile
-colectie de pliculete de zahar de la o domnisoara care a calatorit mult si care bea cafeaua neagra, fara zahar si s-a gandit daca tot sunt pliculetele ei si nu le foloseste, sa faca o colectie
-colectia de perle ale copilului ei, scrise de o mama pe post-it-uri(Toma, 3 ani si ceva”Mami, daca o pup prea mult pe sora mea, nu se strica?”)
-colectie de sticulte de parfum, de dopuri, de servetele, de pliculete de ceai.
Dragut.

10 thoughts on “Colectionarul de pioneze

  1. wow…conan….mmmmmm…..deci mai e speranta

    hmmmm….dar cand imi amintesc ca lu cameroon i-au dat oscar pt titanic si nu pt T1 sau T2 sau lu’ russel crowe pt o minte de kkt in loc de tha insider….. imi revin brucs si-mi dau seama ca aia cu conan e o bagaciune de la lost&….de fapt acolo era o colectie de bd-uri cu magazin istoric

  2. Hei! Am si eu colectie de pliculete de zahar! Tocmai am realizat ca trebuie sa-i gasesc o casa noua – cutia in care se afla acum a devenit neincapatoare.

    Si eu am demisionat. Ma intorc unde eram inainte 🙂 Changes…changes…

  3. Vai, dar ai omis colectia de halbe de bere, colectia de globuri de cristal si colectia de bilete de film 🙂 alea erau cele mai reusite!! 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *