Despre Love Issue #7

Love Issue era o revista online de fotografie contemporana. Dar un baiat a avut ambitie si a crezut mult ca oamenii vor sa vada fotografii printate, nu numai pe ecran de calculator. Asa ca a inceput sa lucreze la adunarea de bani pentru a scoate o revista de fotografie contemporana print. A adunat de la oameni cunoscuti sau necunoscuti. Oamenii si-au precomandat si preplatit revista si asa s-au strans cele (de fapt) putine mii de euro de care era nevoie pentru ca revista sa fie imprimata.

Pe baiat il cheama Constantin Nimigean si mai toata lumea il stie ca pastor de oitzarisme. Eu l-am mai vazut si zicand lucruri importante in I’MPORTANT-Constantin Nimigean unde Cristi zice ca e important sa crezi ca la un moment dat o sa fie bine, sa ai prieteni cu care sa te sfatuiesti.

Am cumparat Love Issue din Control cand s-a lansat impreuna cu Decat o revista. Am apucat sa o rasfoiesc si mi-a placut in general:

– ca exista. Ce bine ca exista!

-ca are multe poze (fiind o revista de fotografie mergi la sigur cu multe poze)

-ca are multe povesti (despre LOVE and ISSUES). Mai toate povestile sunt legate de fotografii. Asta face povestile si mai puternice, iar fotografiile si mai interesante, adica povestile te fac cumva sa te uiti mai mult la poze.

Mi-a placut specific:

-Bachelors: proiect cu fotografii de Claudiu Popescu & text de Ioana Pelehatai- unproiect foto despre viata burlacilor definiti ca “financially independent male human around the age of 30, currently livining on his own and with no plans of changing the status quo for a while”

-In Love with Romania-povestea Tamarei Robeer, olandeza cu jumate de suflet romanesc.

-SNOG- Rankin-daca a prins coperta se anunta de exceptie. Si este. Close-up pe saruturi de oameni diversi care fac ca sa fie mai putin despre magia momentului si mai mult pe voluptatea lui sau mecanica lui.

Mi-au mai placut si “In cautarea omului pe magar alb” sau “Not in Your Face” (proiect de adunat mesaje de pe spatele tricourilor oamenilor- chiar oamenii care poarta mesaje pe spatele tricourilor sunt mai fricosi decat oamenii care poarta mesaje pe fata tricourilor-just wondering-).

Overall, merita investit in Love Issue. Cele mai multe povesti despre iubire si probleme te fac sa te gandesti la iubirile tale si la problemele tale. Mai cred ca la unele dintre povesti foto scriitura acompaniatoare ar putea fi mai convingatoare pentru ca proiectele selectate de Nimigean spre prezentare au  mare, mare potential de emotionare vizuala si merita texte pe masura.

Overall, cred ca merita investit in astfel de proiecte si vreau sa contribui pentru Love Issue #8.

p.s.Revista Love Issue #7 este disponibilă în București deocamdată doar la librăria Anthony Frost.
Pentru comenzi folosiți cu încredere adresa de mail loveissuemagazine@gmail.com lăsându-vă numele complet, numărul de reviste, adresa de livrare.  Prețul este același, 30 RON, transport gratuit în țară și 10 RON în plus pentru transportul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *