Despre trei dintre vizitatorii mei care sunt mai ciudati

Am cativa vizitatori ciudati pe blog. Adica, s-ar putea ca ei sa nu fie ciudati deloc, doar ca eu avand multi vizitatori din Bucuresti, Las Vegas, Copenhaga, Paris, Cluj sau Timisoara, sunt obisnuita cu nume de orase cunoscute. De aceea, o sa ma intelegeti cand va spun ca tipii astia mi se par cel putin exotici. Sa va zic: unul e din Neckarsulm, altul e din Iraklion si unul din Queretaro…bine, am si un vizitator din Osaka, dar asta mi se pare cumva firesc.

In semn de respect pentru ei care isi petrec de la 2 la 13 minute pe blogul asta, am decis sa aflu mai multe despre orasele unde traiesc ei. Si daca tot am aflat am zis sa scriu si aici ca sa nu uit si daca ma voi vedea cu ei vreodata sa am cum sa incep o conversatie. Daca simt ca vor sa completeze, sa completeze. Ma rog, deci, daca simtiti ca vreti sa completati, sa completati.

NECKARSULM- desi suna in capul meu a oras din Iran, e de fapt un oras din Germania, mai precis din landul Baden-Württemberg. Are vreo 30,000 de locuitori si sa stiti ca numele lui vine de la cele doua rauri care il strabat: Neck si Sulm. Cica LIDL are sediul central in acest oras si daca stau si ma gandesc mai bine s-ar putea sa stea acolo si sa intre pe blogul asta din cand in cand un prieten de-a lu tata…

IRAKLION- daca primul oras suna din Iran, de unde credeti ca suna asta? Da, din Irak. Teapa. Nu era din Irak, desigur ci…surpriza! Din Creta, Grecia. A…de fapt, e chiar capitala Cretei. Bine, aici am fost pur si simplu vag inculta si o sa trecem peste multumindu-i romanului aflat in vacanta ca intra pe acest blog.

QUERETARO e in Mexic, iar cele peste 5 minute perecute pe site cred ca au fost la o betie sau ceva.

Oricum, pe cititorul acesta din urma il invidiez cel mai tare pentru ca e cel mai departe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *