Lansare de carte noua Ivcelnaiv

Ivcelnaiv e un tip -probabil- care scrie tot probabil una dintre cele mai cu idei si frumoase poezii din lume. Imi place demult, demult, de la inceput, de la inceput. Am asistat la succesul lui si mi s-a parut fabulos ca a reusit sa urce pe buzele atator oameni: in corporatii sau in Control, in Vama sau la Cluj, la Timisoara sau pe Facebook multa, multa lume (neobisnuit de multa pentru un fel de poet) vorbea despre Iv.

A doua carte IvcelnavFetele erau multe destul de ravasite, baietii multi destul de retinuti. Dar “a   prins”, cum s-ar zice intr-o lume mai putin poetica. Am poezii preferate, am primul volum si zilele astea am aflat ca impreuna cu Vellant se pregateste lansarea unei noi carti-album de Ivcelnaiv. Volumul va fi frumos si se va numi UIBESC, deci cel mai probabil e cu multa iubire si uimire in el.

Astept lansarea (din cate am auzit la foarte inceputul lui decembrie) si volumul si ilustratiile si sper sa se bucure cat mai multa lume de iubire si uimire, in general. Ca sunt frumoase si merita! Si iubirea, si uimirea.

Ivcelnaiv-Uibesc-2012, Editura Vellant

One thought on “Lansare de carte noua Ivcelnaiv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *