Beca’s Kitchen sau despre mancare buna

Pe blogul asta scriu despre lucruri pierdute sau despre lucruri gasite. Cel mai adesea scriu despre lucruri gasite, care pot fi diverse: filme, carti, spectacole, oameni, proiecte sau chestii, in general.

Astazi suntem in categoria chestii in general, subcategoria restaurante. Azi am mancat cea mai buna supa de linte si cel mai bun curcan cu legume si cea mai buna tarta de ciocolata cu banane si menta si alune de padure si cele mai bune bruschete cu paine facuta in casa si pateu facut tot in casa la Beca’s Kitchen.

Beca e Andreea Beca care avea un blog de food: Beca’s Kitchen. Acum, dupa un an jumate de munca si formalitati a reusit sa deschida pe Eminescu 80, foarte aproape de intersectia cu Polona un mic restaurant cu mere pe masa si mancare delicioasa in meniu. Foloseste legume normale si chestii normale si are niste retete care fac ca mancarea sa fie cam divin de buna. Nu  stiu si deci, nu fac si nu voi face cronici de restaurante, deci nu stiu ce mai trebuie zis (probabil si cu banii- e ok cu banii la Beca’s Kitchen), dar daca aveti chef de ceva bun si frumos si cald, locul asta poate fi o alegere.

L-am gasit azi si cum am un blog de lucruri gasite, mi s-a parut potrivit sa scriu aici despre el:).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *