Idee de cadou: Aventurile lui TinTin

Cand eram in liceu citeam foarte multe benzi deseate de la Insitutul Francez luate. In special Asterix pe la toate neamurile, dar si TinTin si romane grafice care habar n-aveam pe-atunci ce erau. Dar, imi placeau.

Poate aveti prieteni carora le place de TinTin si puteti sa le luati cateva volume misto in romana in conditii grafice asemanatoare tare celor originale.

Se pot cumpara online de la Libraria Mihai Eminescu, de exemplu, dar sigur si din multe alte locuri. Costa intre 40 si 50 RON volumul.

Daca aveti prieteni care sunt si mai fani comics poate faci o vizita la Libraria Jumatatea Plina acum mutata sus, la Mnac. Aici veti gasi cea mai mare oferta de comics-uri de pe piata de la romane grafice la antologii de BD-uri sau comics-uri celebre sau total necunoscute, in romana, engleza sau franceza. Merita sa faceti o vizita  la Mnac, la Libraria Jumatatea Plina, la ultimul etaj al Palatului Parlamentului, de miercuri-duminică, orele 10-18 sau puteti sa le scrieti pentru relatii la jumatateaplina@gmail.com sau chiar sa ii sunati 07444 21182.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *