Idee de cadou: un tatuaj

Deci, multa lume pe care o cunosc are asta cu: frate, tre sa-mi fac si io un tatuaj.

Pentru cei care tot zic asta si nu fac niciodata, a venit momentul ca de sarbatori sa ii ajutam (e o topica putin aiurea in fraza anterioara, dar nu am vreme sa modific acum, intelegeti voi- desi a scrie fraza asta lunga de scuze cred ca mi-a luat mai mult timp decat mi-ar fi luat corectarea topicii din fraza anterioara).

Asadar, puteti face cadou un tatuaj mai precis sa platiti un tatuaj sau un avans la tatuaj. Niste baieti pe care ii stiu si care sunt cam beton (si profi, si cool, si creativi si supersmecheri) sunt cei de la SPUNK Tatoo. Dau voucher de tatuaj cadou cu pornire de la 1,000,000, deci e destul de accesibil. Oricum, volumul minimum de executie pentru un tatuaj porneste de la 2,000,000 deci va trebui sa completeze si cel ce primeste cadou sau puteti lua voucher de 2 milioane din prima.

Comenzi si detalii (sunt oameni mega-client oriented si megaprofi, v-am zis) paznic.spunker@spunker.ro si 072 217 3504.

SPUNKER Facebook si pagina SPUNKER

SPUNKER – tatuaje- site

 Ce zic ei despre ei:

Spunk is an underculture shop. In other words a place just perfect for creative show off. More than tattoos and piercing we are careful gatherers of fine electro-alternative, metal and hardcore music, funny, tiny and apparently useless things, gadgets, accessories or urban toys which, when served on the colorful playground of creativity, design and art, will make good to the spirit of anyone who has something to share with the world.
Spunk. Romania’s First Underculture Developer.
Tattoo, Pierce, Music & More. 155 Dudesti Rd.

 

p.s. Oamenii fac trei ani si au party In B52 sambata. Detalii eveniment: AICI.

Foto: artist: Alex Petcu
Mai multe pe: www.spunker.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *