Silvia Dumitrescu in CONTROL si multa bucurie

A cantat Silvia Dumitrescu in CONTROL, un club de tineri din Bucuresti:). Asta pentru ca de 1 decembrie clubul a decis sa faca o petrecere mai DISCOTECA, asa, pe care petrecere a si numit-o inspirat – DISCOTECA. Si cine putea mai bine sa sustina un recital la discoteca, daca nu chiar Silvia Dumitrescu (tipa aia care prin 90 a incins o hora pe scena la Mamaia cu trupa Panterele Negre- niste baieti negri imbracati in costume populare romanesti si altele…deci, o tipa mai degraba cool)?

Pai, si lumea prin oras zice dup-aia: ce ma, ca a redevenit cool sa mergi la concert la Silvia Dumitrescu, sa bei bere Harghita prin baruri sau sa mergi in bar cool la campionat de sah (ultimele doua se aplica la un alt loc de tineri deschis recent in Bucuresti). Pai, da. De ce sa nu fie cool? Adica, nici macar cool. Eu zic doar ca e bine si ca ce bine ca exista optiuni multe prin Bucuresti.

Am fost la concert la Silvia Dumitrescu si tare mi-a placut si inainte de concert si dupa. In primul rand, pentru ca inainte de concert era doar muzica din Mamaia, Costinesti, Titus Munteanu & co care avea versuri frumoase si lumea dansa si zambea. De fapt, cred ca am vazut cei mai multi oameni zambind de cand ma tot duc io in Control. Adica nici nu cred ca ai cum sa fii foarte trist pe versuri dintr-astea: “Intr-un gand/ Intr-un glas/ Credem in iubire pas cu pas”. Iar la Silvia Dumitrescu toata lumea dansa pe “”Dansul, dansul/ E normal la varsta mea/ Ritmul, ritmul…la la la” sau “Cred/ In tine/ Dulce si senina fericire” si tot asa. La finalul minirecitalului cineva i-a adus chiar un buchet de flori. Cum se face. Pe scena Silvia Dumitrescu era cam emotionata. Dar, dansa si canta de mama focului si mai si vorbea. Si zicea cuvinte si combinatii de cuvinte care sunau vetust pentru cei prezenti “orchestratie”, “aranjament muzical”, “interpreti”, “valorile muzicii usoare romanesti”, Adrian Enescu…

Una peste ala, multa veselie! Ar trebui sa fie multa veselie in general sau macar sa ne bucuram cand o gasim in particular. Chiar si intr-un club cool.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *