A single man sau despre nesinguratate

Nu cred ca suntem cu adevarat singuri decat rar. Foarte, foarte rar. Cred asta pentru ca mi se pare ca orice relationare pe care o cream sau care ni se creeaza genereaza automat nesinguratate.

Adica, asa, mai simplu, daca eu sunt in padure si cred ca sunt singura si vad o pasare si aia se uita la mine si canta, sunt in padure cu o pasare.

Adica, daca eu sunt in casa si sunt singura si ascult in loop Santigold, sunt in casa cu niste muzica.

Adica, daca eu sunt pe o strada si trece pe langa mine un om si ala imi zambeste sau se incrunta la mine, sunt pe o strada cu un om care mi-a zambit sau s-a incruntat la mine.

Adica, daca eu sunt pe malul marii singura…aici e clar, sunt cu marea, cu nisipul, cu alea…in relationare cu chestii, ca sa nu ne mai complicam in poezii.

Deci, oricum, relationand continuu cu orice intr-un fel sau altul, suntem nesinguri. Asa cred io, dar io ma mai si insel.

Si filmul asta, A Single Man este despre cum eu ma insel si e cumplit sa fii singur. Si da, Julianne Moore este absolut cea mai sexy din lume uneori. Si filmul e regizat de Tom Ford care este un calofil si, deci, ies cadre frumoase si fotografice si magice. Actorii nu sunt imbracati de Tom Ford, desi ar fi fost foarte posibil. Dar, asta e deja la “trivia”.

 

3 thoughts on “A single man sau despre nesinguratate

 1. ‘IMO (in my opinion)’ cred ca e vorba de perceptia subiectiva a fiecaruia sau cum ‘proiecteaza’ (adica vrea sa creada). Sunt momente cand omul e singur intre multimi de oameni sau este singur fizic, dar empatizeaza/se simte conectat cu toti oamenii.

  Asa reductionist, dpdv fizic, niciodata nu suntem singuri, chiar si inchisi cuc in casa, suntem impreuna cu casa 🙂

 2. @ mihai
  :)))
  mda…ai si tu dreptatea ta.
  pai si casa ce are daca esti impreuna cu ea? adica are si ea zgomote, umbre si in plus mai e si un cuc in propozitie. si esi singur +cuc+casa, deci total nesingur.

  de cacat, de fapt esti singur:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *