Imagine People, niste oameni care fac niste lucruri si va pot face si pe voi sa faceti

Imagine People sunt niste oameni. O adunatura de oameni care zic ca fac aproape tot ce e necesar pentru ca imaginația ta să devină realitate. Fotografiaza, (ne) învăța, regizeaza, fac spectacole, scriu etc. Iată ce au făcut până acum: fotografie      grafică     cursuri și training-uri      spectacole de teatru.

De exemplu, au chiar acum un program de un fel de cursuri care se numeste Vorbitorium si care -zic ei- creează repere mai mult decât reguli. E o grupă intensivă, dar non-formală de vorbitori liberi care se exprimă în felul lor.Ce se intampla la Vorbitorium?

“Ne jucăm și antrenăm, privim discursuri celebre, respirăm costo-diafragmatic, dezbatem, corectăm defecte de vorbire, ne direcționăm atenția și îmbunătățim prezența fără să uităm de principii active și de discursuri. Practica e de bază. Află și despre toate regulile de comunicare în public și societate, dar doar ca să-ți poți stabili tu propriile reguli. Începem pe 22 ianuarie, marți. Abonamentul conține 7 ședințe săptămânale de minim 90 de minute, iar prima e liberă. Adică vii și dacă îți place revii la celelalte. Locurile sunt limitate la 15. Pentru înscrieri contactați-ne, sună la 0722.748.668 și vorbește cu Răzvan sau trimite-i simplu un mesaj pe facebook.”

Suna bine si sper sa le iasa ca e nevoie de oameni care fac lucruri si care ii pot ajuta, antrena si motiva pe altii sa faca lucruri.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *