Lista animalelor de casa pe care le-am avut

Lista animalelor de casa pe care le-am avut e compusa dintr-un singur animal de casa: o broscuta testoasa de Florida cu tample rosii, pe care o chema Magda.

Am primit-o in semn de impacare de un un iubit si a locuit cu mine (broscuta) in Aviatiei. Cu mine locuia si fratele meu. Intr-o zi broscuta a disparut trei zile. Dupa trei zile s-a intors. A patra zi a murit broscuta, fratele meu mi-a zis ca a fost un accident si ca cica ar fi cazut broscuta de la balcon, de la etajul trei. In fine, nu l-am crezut nicioadata cu faza asta cu sinuciderea broscutei.

Apoi, la secret santa, la birou, intr-un an, am cerut o broscuta testoasa de florida cu tample rosii, o vaza si niste baloane colorate. Am primit tot ce am cerut mai putin broscuta. Cica nu se mai gaseste;  iar persoana era megaspeciala si stiu sigur ca a cautat mult.

Eu cred ca se mai gaseste si cred ca o sa o gasesc.


SSL11322 (1)

p.s. am mai avut si un caine, dar nu eu, ci ai mei, la sighisoara.

p.p.s. si cand eram mica, mica, la stana la bunici, aveam toate animalele domestice care exista in cartile in care li se prezinta animalele domestice. Avem asa: porci, magari, vaci, rate, gaste, cai (cei mai misto din lume), gaini, oi (foarte, foarte multe oi), tauri, tapi si dintr-astea…

p.p.p.s. aia din poza era chiar magda, broasca mea testoasa de florida cu tample rosii, dar e atata de mica de nici nu i se vad tamplele…

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *