Un atelier foarte, foarte special: FABRIK

Exista pe lumea asta o fata speciala. Este o fata atat de speciala incat eu ma bucur ca o cunosc si sunt fericita din cale afara cand ma vad (prea rar, oricum) cu ea. Ea stie sa faca lucruri. Sa gandeasca, sa imagineze si sa faca lucruri.

Si face asta la FABRIK, atelier interdisciplinar care creeaza obiecte din hartie de peste 13 ani. Unele clasice, altele surprinzatoare, fiecare este o combinatie de creativitate tehnica si obsesie pentru detalii. Obsesie e cam putin zis pentru ca fata de care va povesteam este exagerata si ciudata. Are o temeinicie pe care prea putini oameni o au in ziua de azi. Si, in atelier s-a inconjurat de oameni asemenea. Din mana lor nu ies obiecte, ies idei cu viata in ele.

Daca vreti sa urmariti FABRIK si sa aflati chestii interesante sau daca pur si simplu aveti nevoie de inspiratie pentru a produce lucruri mai frumoase si mai bune, like pe facebook atelierfabrik sau follow pe twitter @atelierfabrik sau chiar fabrik pe tumblr.

p.s.in cadrul Romanian Design Week, Fabrik gazduieste Made in Romania Exhibition – A selection of the best Romanian product design of the 20th century + Obiectual – Showcase Fabrik. Vernisaj: sambata, 18 mai pe Intrarea Roma nr. 7

fabrik

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *