Iubesc Proiectul Urasc

Proiectul Urasc este un proiect pe care s-ar putea sa-l iubiti. Puteti sa exprimati in cadru organizat ce urati la Street Delivery, week-end-ul asta, in zilele de 14,15 si 16 Iunie, pe strada Arthur Verona (langa Gradina Icoanei)

Eu urasc putin si unul dintre momentele pe care le urasc e acela, in unele dimineti, cand tocmai m-am dat cu mascara, mascara nu s-a uscat si eu stranut. Si ar mai fi cateva lucruri.

Proiectul Urasc 2.0 pe Facebook: aici.urasc

2 thoughts on “Iubesc Proiectul Urasc

 1. Deci banii statului se duc pe porcăriile astea? Anul trecut nişte dezaxaţi au zugrăvit un soi de caricatură a unui autobuz RATB în care emblema Bucureştilor avea în centru un schelet în locul Sfântului Dimitrie. Iar în alt colţ al străzii se lăfăia o ditamai zvastika (cică graffiti).
  Iar ca mesaj al campaniei… eu, cel puţin, nu pot uita că de ceva asemănător s-a folosit actualul dement din fruntea statutului, cu melodia. Melodia Paraziţilor “alimentau încontinuu ura”.

 2. Ce mai proiect cu potential si insight genial: “Sa urasti e natural” – serios?
  In primul rand, sunt tare curios cum definesc ei “natural” si pentru cine se aplica axioma asta.

  Ok au facut ei o cioaca la adresa Martei Popescu, bla, bla bla. Insa ideea de a strange grupuri de oameni care sa urasca “civilizat” tigani, bozgori, etc. e de-a dreptul tampita, pentru ca le ofera oamenilor un motiv in plus sa urasca impreuna cu altii. Exista niste energii de puternice acolo. Remember Hitler, wink, wink? Aceeasi metoda la o scara mult mai mare.

  Nu o dau apocaliptic, dar diavolul e in detalii iar stiinta demonstreaza ca toate lucrurile mari sunt potentate de o serie de factori mici. Cred ca ar trebui sa ne calmam de tot cu ura asta, pentru ca o facem deja de prea mult timp si nu a iesit niciodata nimic bun chit ca o folosim pentru a parafraza altceva.

  Ii aplaud pe liceenii curajosi, care vor sa schimbe lumea prin actiuni cool, fara sa-si asume.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *