O masa, o farfurie, o lingura, un pat si FESTIVALUL DE FILM „LUNĂ PLINĂ” care suna bine, bine si are nevoie de un strop de ajutor

Biertan e o cetate langa cetatea Sighisoarei si am fost de multe ori acolo si pentru ca e, dupa cum tocmai am zis acu’ cateva cuvinte-este aproape- si pentru ca imi place mult, mult acolo. La Biertan am descoperit la un moment dat un ghid care mi-a aratat o camera intr-una dintre partile cetatii. Era o camera speciala. In ea era un pat, un scaun, o masa, o farfurie pe masa, o singura furculita, un singur cutit, etc. Si aici erau inchisi cei care vroiau sa se desparta. Si stateau acolo o vreme. Cica aproape toti se impacau pana la urma. Ciudate vremuri medievale.

Anyway…va scriu pentru ca niste oameni au nevoie de ajutor ca sa faca ceva misto la Biertan: Festivalul de Film Horror & Fantastic „LUNĂ PLINĂ” (14-18 august 2013)- editia a doua-.

Toate detaliile despre transport și cazare se găsesc pe site: www.lunaplinafestival.ro.

Abonamente: http://biletmaster.ro/ron/PlaceInfo/1805666/Full-MoonFestival.

 AJUTOR: crowdfunding pentru 20.000 de lei.

„LUNĂ PLINĂ” este un festival complet independent și auto-finanțat si a decis să inițieze o campanie de tip crowdfunding pentru strângerea unei sume de 20.000 de lei. Suma reprezintă doar o parte din buget, dar este vitală pentru ca „LUNĂ PLINĂ” să fie cu adevărat o experienta resuita în materie de festival fantastic.

 CUM? ORICE SUMA E FANSTASTICA

Partenerii festivalului „LUNA PLINĂ” se numesc Crestemidei.ro, platformă destinată campaniilor de strângere de fonduri.

Pentru mai multe detalii: http://crestemidei.ro/en/lunaplinafestival. 

AND MORE: 

Festivalul de Film Horror & Fantastic „LUNĂ PLINĂ” este organizat de Asociația pentru Promovarea Filmului Românesc și prezentat de Festivalul Internațional de Film Transilvania.

Printre primele titluri confirmate pentru această ediție, difuzate în premieră absolută în România, se numără thrillerul spaniolesc El cuerpo, care a deschis Festivalul de Film Fantastic de la Sitges în 2012, horrorul american cu și despre canibali familiști We Are What We Are, care a făcut senzație la Cannes 2013 și compilația extremă V/H/S/ 2, lansată la Sundance 2013 și semnată de membri de seamă ai noului val de regizori yankei însetați de sânge.

 

 

One thought on “O masa, o farfurie, o lingura, un pat si FESTIVALUL DE FILM „LUNĂ PLINĂ” care suna bine, bine si are nevoie de un strop de ajutor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *