Swimathon București: înot & donaţii

Astăzi lucrurile se mişcă. Dacă faci valuri. Vă rog tot astăzi mult să susțineti cu orice sumă, oricât de mică sau oricât de mare unul dintre cele 20 de proiecte inscrise SWIMATHON Bucuresti 2013, eveniment de atragere de fonduri pentru proiecte și cauze locale. Se înoată pe 6 iulie.

Si iata si cateva detalii de pe pagina de Facebook Swinathon:swinmarathon

Swimathon este o platformă de atragere de fonduri pentru cauze din comunitatea locală. Este un mecanism prin care comunitatea se întâlneşte, interacţionează şi se implică să strângă fonduri pentru proiectele pe care le consideră relevante.

Când: 6 iulie 2013, de la 09:00 la 14:00
Unde: Bazinul Olimpic exterior din cadrul Complexului Sportiv Lia Manoliu
Co-organizatori: Fundaţia Comunitară Bucureşti şi Asociaţia pentru Relaţii Comunitare (pentru proiectul YouthBank România)
Cum funcţionează:

Înotători individuali sau echipe de ştafetă înoată, timp de 50 de minute, cât mai multe lungimi de bazin pentru cauza pe care o susţin.
Pe parcursul zilei, vor fi trei sau patru serii de înot de câte 50 de minute fiecare, în funcţie de numărul de înotători înscrişi.
Evenimentul va fi deschis publicului, iar participanţii îşi invită susţinătorii să îi încurajeze în direct în competiţie.
Înotătorii strâng fonduri cu ajutorul reţelei sociale proprii şi a organizaţiei pe care o susţin.
Donatorii pot alege să susţină înotătorul sau echipa preferată contribuind fie cu o sumă pentru fiecare lungime de bazin înotată sau cu o sumă fixă.
Companiile pot alege să participe pentru cauze pe care le susţin în mod obişnuit prin campaniile de CSR sau pentru una din organizaţiile invitate să participe la Swimathon.

One thought on “Swimathon București: înot & donaţii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *