Idee de cadou: actiuni la Bursa de Fericire

Ca tot am inceput anul acesta cu idei de cadouri de facut bine, va propun sa va faceti prietenii actionari. La Bursa de Fericire. Banii investiti in Bursa de Fericire aduc sanse bolnavilor de cancer.

Bursa de Fericire, un proiect al asociatiei Daruieste Viata, realizat cu sprijinul Ogilvy, este platforma online de strangere de fonduri pentru proiecte din domeniul sanatatii, ce asigura transparenta banilor investiti de donatori si un profit ce se masoara in vieti salvate. An de an. Vezi la orice moment cat ai investit (actiunile cumparate se cumuleaza luna de luna, an de an), vezi de ce investitii mai avem nevoie pentru a atinge suma necesara proiectelor in derulare,  vezi proiectul in care ai investit si stadiul lui. In final vezi cati copii si adulti beneficiaza an de an de investitia ta la Bursa de Fericire.

Calitatea de actionar este accesibila atat persoanelor fizice, cat si juridice care doresc sa investeasca in proiectele dedicate centrelor oncologice din tara, prin achizitia de actiuni cu pret fix.

Detalii tehnice:

www.bursadefericire.ro

1 actiune costa 10 RON.

Beneficiar: Asociatia Daruieste Viata

Email: contact@daruiesteviata.ro

Telefon: 0729 999 777

cover-photo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *