Idee de cadou: catifea si anii 50-’60 in povestea magica Sweet Paprika

Apoi, Am gasit Sweet Paprika la un V for Vintage. Mi-am cumparat o rochie frumoasa-frumoasa, stil anii ’50-’60. Si am purtat-o la o gala si, pe langa faptul ca eu m-am simtit minunat, rochia a atras atentia si multa lumea m-a intrebat despre ea.

Sweet Paprika e un brand de haine creat de Gabriela Atanasov. Pana acum 3 ani nu era decat un blog. De 3 ani Gabriela creeaza si recreaza tot felul de rochii si minuni de accesorii, pe care obisnuiau sa le poarte cu mare eleganta femeile in anii 50’ si 60’.

Pentru sarbatorile de iarna de anul acesta, Sweet Paprika a creat o mini colectie capsula de rochii de catifea. Toate’s bune de purtat in noaptea dintre ani, deasemea sunt la fel de potrivite si in cazul in care trebuie sa canti un colind, sau sa reciti o poezie langa brad.
Alte cadouri:  poti alege sa daruiesti o casca de dus 50’s cu buline, un turban  (50 lei) sau chiar o geanta inspirata de logo-ul brand-ului – Geanta ca pune punctul pe ‘i”!
Mai multe bunataturi dulci si iuti pe Sweet Paprika.
Si ca sa aiba si buzunarul tau un Craciun fericit te invit si la sectiunea SALE : www.sweetpaprika.ro/sale
Inca ceva: pe 17 Decembrie, in Showroom-ul Sweet Paprika & Nita Sao (str. Ion Otetelesanu nr 3 A), intre orele 16:00- 00:00  are loc evenimentul  “Merry Last minute Christimas gifts”.
CONTACT: Email: contact@sweetpaprika.ro | Telefon: +40769374233

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *