Cadouri de Crăciun, ediția a opta

Am blogul ăsta de zece ani și de șapte ani deja, în fiecare an, în luna decembrie public pe blog în fiecare zi a lunii una sau mai multe idei de cadouri. Sunt cadouri pentru copii sau adulți, femei sau bărbați, pentru animale de companie, pentru conservatori, dar și pentru iubitori de tehnologie, pentru oameni creativi sau pentru pragmatici și tot așa.

Acum vreo doi ani am făcut și in Decât o revista un articol de sinteză cu recomandări de cadouri și m-am bucurat tare că de atunci lumea îmi trimite idei. Sunt deschisă la sugestii, dar mereu public doar acele idei în care cred și care îmi plac cu adevărat. Deci, dacă aveți idei de cadouri, scrieți aici, în comentarii.

Mulțumesc.

Ideile de până acum: IDEI CADOURI CRACIUN.

Idei cadouri craciun 2015.

Idei de cadouri 2014

Idei de cadouri 2013

Idei de cadouri 2012

Idei de cadouri 2011

Idei de cadouri 2010

Idei de cadouri 2009

4 thoughts on “Cadouri de Crăciun, ediția a opta

 1. Buna Monica,

  La categoria codouri pentru copii, iti propun hainutele Miss H. Misiunea noastra este sa transformam hainele in ceva mai mult decat ceea ce sunt , facandu-le un pic mai creative, un pic mai de poveste sau un pic mai jucause : avem rochii care se coloreaza dupa propriul plac cu carioci pentru textile, o bluza care se transforma in 2 rochii cu ajutorul a 2 fuste detasabile, combinatii de culori atipice – roz/ olive/grena sau rochii cu printuri care spun povesti.
  Miss H inseamna design original cu accente de “cute” & “cool”, atentie la calitate si serii mici.

  http://missh.ro/product/rochie-color-me-alice/
  http://missh.ro/product/bluza-2-fuste/
  http://missh.ro/product/rochie-retro-chic-licurici-albastru/

  Merci & Ho Ho Ho ,
  Elena

 2. Dragă Monica,

  Propunerea noastră este un program de auto-explorare prin fotografie.

  El este dedicat adulților care au nevoie de o mai mare claritate în viața lor și de un contact autentic cu ei înșiși și cu cei din jur.

  Combinăm, în mod unic, psihologia cu fotografia și oferim o experiență inedită, intensă, într-un cadru sigur și relaxant. Metodele pe care le folosim sunt analiza proiectivă a imaginii, colajul, autoportretul, analiza albumului de familie, realizarea spontană de fotografii, proiectul fotografic de grup.

  În concluzie, invitația pe care o adresăm participanților noștri este de a lua o pauză atipică, surprinzătoare și diferită de tot ceea ce au făcut până acum 🙂

  http://www.fotoconnect.ro
  https://www.facebook.com/fotoconnect.ro/

  Mulțumim și Crăciun Fericit tuturor <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *