IDEE DE CADOU: analiza genetica DNAFit

DNAFit este o suuuperanaliza genetica non-invaziva, un kit simplu, ideal de facut cadou tie insuti/insati sau celor preocupati real de sanatatea lor, de somnul lor, de nutritie si activitate fizica. Mai multe detalii: aici.

Este un kit care arata tare bine si are inauntru un prelevator de saliva. Intr-un plic ce exista in kit si are adresa deja pe el se introduce analiza recoltata acasa de tine sau la medic (dar e simplu, acasa poti sa faci asta pur si simplu)

COMANDA: www.dnafit.ro

Pret: 350 EURO

FOTO: reLife

dna-life dna-fit download

Analiza testează 45 de variații de gene și în urma acesteia, poți descoperi lucruri uimitoare precum dieta cea mai potrivită pentru tine, sensibilitatea la carbohidrați și grăsimi saturate, potențiale intoleranțe la gluten și lactoză, abilitatea corpului tău de a se detoxifia și reface dupa efort, nevoia de anti-oxidanți, vitamine și minerale, sensibilitatea la alcool, sare și cofeină dar și cea mai eficientă modalitate prin care te poți antrena.

După achiziționare, vei primi direct sau prin curier kit-ul de recoltare a mostrei ADN. După finalizarea recoltării, kit
ul este trimis înapoi, urmând ca în 15 zile lucrătoare să fie recepționat raportul de analiză.

Interpretarea rezultatelor se face față în față, împreună cu un Health Coach, nutriționist sau antrenor personal, pentru fiecare din cele două rapoarte (fitness și dietă), în cadrul unei ședinte de consiliere. Clienții care doresc să intre apoi într-un proces de health coaching, o pot face, însă acesta este separat de raportul analizei genetice, având o durată de minim 6 luni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *