IDEE DE CADOU: organizator pentru toata lumea din casă- 2017 Calendaresti

Pentru cei ce au copii, dar nu numai pentru ei (desi se stie ca in familiile cu copii nevoia de organizare creste pentru ca sa se castige timp si fericire) la Carturesti (mai precis pe platforma dedicata tinerilor designeri romani: ROD) se gaseste acest frumos, frumos, frumos organizator. Sus, in fiecare luna, fiecare membru al familiei isi scrie numele. Apoi, fiecare scrie in zilele lui mai speciale ce face, ce evenimente i se intampla sau face el sa i se intample si asa stim unii de altii, vedem calendare si impartasim si mai organizat bucurii.

Recomand cu drag acest cadou pentru intreaga familie. A se da cu ocazia vizitelor dintre sarbatori, de Craciun sau oriacand pana la final de ianuarie anul viitor.

In plus, sunt marcate sarbatori speciale deja in calendar de cand il agati pe perete: in Ianuarie, de exemplu, avem zile una și una: ziua somnului, ziua SF, a statului degeaba sau a abandonării rezoluțiilor de anul nou.

BONUS: are ilustratii cu flamingo pentru fanii flamingo. Bine, sunt ilustratii si cu alte animale:). By: Alexia Udriste.

Fotografii: ROD, facebook: AICI.

Pret: 24 RON

Comanda: pe site-ul carturesti, adica AICI.

Livrare: 24h.

calenadr-2017 calendar-2017

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *