Idee de cadou 27/2017: ACASA

Acasa – cartea este un cadou de bine cu care faci bine.

Povestea din spatele cartii-obiect este una dintre povestile alea importante, pe care ar trebui sa le stie cat mai multi oameni. Este o povestea pentru oameni care si-au pus sufletul si munca pentru ca salvarea unei familii si daruirea de viata mai buna unor copii.

Pret: 53 de lei. Comanda online, AICI. Toti banii vor fi dati spre cauza. Comanzi?

O familie trăiește în Delta Văcărești (LIKE page: ACASA the film

Acasă este un proiect umanitar și o documentare pentru un film de lung metraj despre viața unei familii care a locuit în cel mai mare parc natural urban din Europa Continentală. Pentru familia Enache, „acasă” a însemnat până de curând o baracă improvizată în Parcul Natural Văcărești: 16 oameni, dintre care 11 copii, au trăit izolați în mijlocul Bucureștiului, fără acces la utilități, educație sau medici.

Timp de un an, copiii și-au documentat fotografic tranziția de la o viață în sălbăticie la una în mijlocul orașului. Cartea Acasă reunește peste 100 dintre cele mai puternice fotografii cu un text scris de jurnalistul Radu Ciorniciuc, coordonatorul proiectului. E o carte de poveste despre o poveste reală despre schimbare și adaptare, care e încă în desfășurare.

De aceea, profiturile încasate din vânzarea acestei cărți vor fi direcționate către organizația care administrează fondurile pentru proiectul social Acasă – o modalitate de a finanța sustenabil tranziția familiei Enache către o viață în oraș.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *