Idee de cadou 13/2018: pentru în afara bulei | cartea superscrieri 2.0

O carte frumoasă și care merită de făcut cadou bunicilor, părinților, unchilor, verilor, și în general scepticilor, care zic că nu putem să ne facem bine. 

Cu cartea Superscrieri 2.0 poți să le demonstrezi și prietenilor sau rudelor pesimiste că printre noi a crescut o nouă generație de jurnaliști pe care ne putem baza, interesați de adevăr și de realitatea noastră.

Superscrieri 2.0 a adunat cele mai bune materiale premiate la noi între 2015-2017, ia-o pentru tine sau, și mai bine, ofer-o cuiva din afara bulei tale. Să începem anul cu mai multă speranță, într-o bulă extinsă. Toate donațiile pe care le strângem de la voi merg ca să creștem proiectul Superscrieri.

Se găsește pe site-ul Fundației Friends for Friends   în schimbul unei donații de minimum 60 ron: https://ffff.ro/doneaza1/  De săptămâna viitoare și din librăriile Cărturești!

În al zecelea an de adunat cadouri, am decis să fac și eu o propunere de cadou, în serie limitată – VORBE-n POM. Designer de cadouri la ceas aniversar sunt, iar producția  o fac cu FABRICATE. Detalii: AICI.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *