Idee de cadou 6/2018: NOI SUNTEM INVICTUS, album pentru prieteni care au nevoie de speranță și de imbold să meargă înainte, oricât de greu ar fi

Noi suntem Invictus”, albumul fotojurnalistei Ioana Moldovan, tocmai a primit ieri, la Gala Cele mai frumoase carti din Romania Premiul pentru design de carte de fotografie.

COMANDA: aici, pe documentaria.ro // plata online, 90 lei

NOI SUNTEM INVICTUS este rezultatul unei documentări de mai bine de șase luni ale Ioanei Moldovan care împărtășește momentele de efort, de străduință, dar și de izbândă din timpul pregătirii militarilor români și al participării acestora la Jocurile Invictus 2017.
In 2017, militarii răniți români au participat pentru prima oară la Jocurile Invictus. Treizeci și unu de militari răniți au răspuns apelului de a face parte din echipa Invictus România. Cincisprezece dintre ei au concurat la Toronto, la sfârșitul lunii septembrie, împotriva altor șaisprezece națiuni.

IOANA MOLDOVAN – membru fondator Documentaria.ro, jurnalist și fotograf documentarist freelance din București, România.

DOCUMENTARIA.RO – comunitate de fotojurnaliști români, fondată de Adrian Câtu, Andrei Pungovschi, Bogdan Dincă, George Popescu și Ioana Moldovan.

În al zecelea an de adunat cadouri, am decis să fac și eu o propunere de cadou, în serie limitată – VORBE-n POM. Designer de cadouri la ceas aniversar sunt, iar producția  o fac cu FABRICATE. Detalii: AICI.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *